Skip to Main Content

Tiedonhakuopas tuotantotalouden opiskelijoille

Muita tiedonlähteitä

Tällä sivulla esitellään muutamia hyödyllisiä tiedonlähteitä, joita saatat tarvita opiskelusi aikana.

Kuvituskuva

Edilex

Kuvituskuva

 

Edilex  on lakitietopalvelu, joka sisältää Suomen ajantasaisen säädöstietokannan, oikeustapauksia ja muita oikeudellisia aineistoja. Tutustu Edilexin peruspalvelun sisältöön.

Edilexin lakikirjastosta saat käyttöösi: 

Logistiikan maailma

 

Tutustu Logistiikan maailman palveluun, joka on ajantasainen ja käytännönläheinen verkkoaineisto kaikista logistiikka-alan keskeisistä toiminnoista. Aineistossa myös perustietoa liike- ja tuotantotaloudesta.
 

Sivustolla on luettavissa e-kirjana Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet

Suomen tilastollinen vuosikirja

Suomen tilastollinen vuosikirja on Tilastokeskuksen julkaisema Suomen virallinen tilasto, jossa on tilastotietoja  mm. suomalaisten elintavoista, asumisesta, terveydestä, yrityksistä, teollisuudesta, enegiasta, rakentamisesta.

 

Toimialaraportit

Toimialaraportit  on analyyttinen ja vuosittain päivitettävä julkaisusarja eri toimialojen liiketoiminnan tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä Suomessa. Raportit ovat kunkin toimialan toimialapäällikön kokoamia.

Mukana seuraavat alat:

Elintarviketeollisuus
Kaivosteollisuus
Luovat alat
Matkailu
Ohjelmistoala
Puuteollisuus
Sosiaalipalvelut
Uusiutuva energia
 

Base

Bielefeld Academic Search Engine on hakukone akateemisten alojen open access verkkoresursseille. Noin 60% tietokannan sisällöstä on open accessina julkaistua, eli aineisto on ilmaiseksi luettavissa.

Ohjeita Basen käyttöön