Skip to Main Content

Wihi-ohjeet

Opinnäytetyön vaiheet 1/3 ja 2/3

Kun aikataulu ja tehtävät on hyväksytty, siirryt vaiheeseen 1/3.

 

Kuva Wihistä, jossa opinnäytetyön vaihe 1 on kesken.

 

Työstä opinnäytetyötäsi ohjaajan palautteen perusteella.  Voit tarvittaessa päivittää tämän tai tulevien vaiheiden tavoiteaikataulua sekä tarkistaa itsellesi asettamia tehtäviä. Voit luoda uusia tehtäviä tai päivittää aiemmin luomiesi tehtävien tilannetietoa.

Lähetä ohjaajalle versio työstäsi liitetiedostona ja kirjoita tähän liittyvä viesti. Saamasi palautteen mukaisesti voit palauttaa työtäsi kommentoitavaksi useamman kerran. Voit myös lähettää viestiä ohjaajallesi tarpeen mukaan.

Kun ohjaajasi on hyväksynyt vaiheen opinnäytetyö 1/3, muuttuu vaiheen status tilaan 1/3 opinnäytetyöstä valmis. HOPSiisi Pepissä tulee näkyville ensimmäinen suoritus: Opinnäytetyön suunnitteluvaihe (AMK-töissä 5 op ja YAMK-töissä 10 op) ja arvioinniksi S (suoritettu).

 

Kuvankaappaus Wihistä, jossa opinnäytetyön vaihe 2 on kesken.

 

Kun opinnäytetyöstä on hyväksytty vaihe 1/3, jatkat työskentelyä vaiheessa 2/3 ohjaajan kanssa kommunikoiden. Tämä vaihe sisältää myös tekstin ohjausta. Siihen liittyy OPINNÄYTETYÖ niminen materiaali itslearning-työtilassa, joka on kaikkien käytettävissä. Lähetät työstäsi tekstikatkelman kielen tarkastajalle, jolta saat palautteen ja tarvittavat jatko-ohjeet kirjoittamiseen liittyvän tuen saamiseksi. Kun ohjaajasi on hyväksynyt vaiheen 2/3, muuttuu vaiheen status tilaan 2/3 opinnäytetyöstä valmis.

 

Kuvankaappaus Wihistä, jossa opinnäytetyön vaihe 2 on hyväksytty.

 

HOPSiisi Pepissä tulee näkyville seuraava suoritus: Opinnäytetyö, toteutus (AMK-töissä 5 op ja YAMK-töissä 10 op) ja arvioinniksi S (suoritettu). Kun opinnäytetyöstä on hyväksytty vaihe 2/3, jatkat työskentelyä vaiheessa 3/3 ohjaajan kanssa kommunikoiden.